Kom på sommerleir!

Revolusjonær strategi i et imperialistisk land som Norge.

Forbereder borgerskapet å avskaffe det borgerlige demokratiet?

Temaene er forskjellige, men likevel nært forbundet med hverandre. I tillegg til disse hovedtemaene blir det seminarer om aktuelle spørsmål.

Årets sommertreff for revolusjonære og progressive går av stabelen på Østlandet fra torsdag 1. til søndag 4. august. Ved siden av politikk og diskusjon blir det kultur og aktiviteter i fine omgivelser. Her får du ny kunnskap og ny energi! Du blir kjent med andre progressive og får nye kamerater.

Leirpris: 1200 kroner alt inkludert. Halv pris for skoleelever, arbeidsløse og trygda. Reiserefusjon for folk med lang reisevei.

Leiren blir arrangert av Kommunistisk plattform (KPML) og er åpen for alle progressive. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men det er selvsagt en fordel å lese seg opp litt på forhånd. Påmeldte deltakere får tilsendt forslag til studielitteratur.

Mer om temaene:

Verksteder, kultur og fritid

Leiravgift: Kr 1200,- for alle i arbeid. Halv pris for skoleelever/studenter og trygda.
Fellestransport fra og til Oslo.

Ved siden av de politiske diskusjonene vil det være verksteder og seminarer ut fra deltakernes ønsker og behov. En sommerleir er også politisk ferie. Innimellom innledninger og diskusjoner vil det sjølsagt bli muligheter for aktivitet, turer, bading eller bare å slappe av.

Med forbehold om endringer i programmet. Denne sida blir løpende oppdatert.

 

sommerleir 2019

Klikk her om du vil kontakte oss for påmelding eller spørsmål

Personvernmelding