Mikrofonstativ for fascismen.

Atter en gang har massemorderen ABB fått lov til å håne de etterlatte etter 22. juli og drive gjøn med rettsapparatet på skattebetalernes regning.

Hans påståtte isolasjonsskader går ut på at han må spise Fjordland-middager to dager etter hverandre og at han bare har 31 kvadratmeter boflate. Det siste er romsligere enn hva mange ungdommer har råd til på storbyenes nådeløse boligmarked.

Innimellom utenatlærte symptombeskrivelser som skal sannsynliggjøre «isolasjonsskader», kiler terroristen inn sitt velforberedte propagandabudskap. Mediene blir mikrofonstativ mens dommere og rettsbetjenter nøler med å avbryte ham.

Denne ydmykelsen av demokratiet foregår i demokratiets og rettsstatens navn. Rettsapparatet blir brukt til å spre en ideologi som i sin natur er kriminell og som det samme rettsapparatet isteden skulle bekjempe. KPML har gjentatte ganger advart mot at dette ville skje.

Mørklegg mørkets ideologi. Gi fascisten munnkurv.

Sensasjonsivrige medier formidler fascistens kriminelle ideologiske budskap i tekst og bilder. Hva de krydrer med av bildetekster og egne kommentarer er revnende likegyldig. Terroristens fascisthilsen til pressefotografene har naturligvis gått verden rundt, slik hans hensikt var. Slik vil han oppmuntre sine meningsfeller verden rundt til å organisere fascistisk terror, aller helst med ABB som ideologisk førerfigur.

Det individet som har massakrert flest mennesker i Norge siden krigen og som hater alt som minner om demokrati, vet hvilke strenger han skal spille på for å få statsorganer, jurister og medier til å bli formidlingssentraler for fascistisk ideologi. Dette er sikkert ikke siste gang massemorderen kommer til å jamre over dårlig behandling. Han vil fortsette med det så fremt han øyner en sjanse til å komme i mediebildet.

Fascismen er i hele sin natur en ideologi basert på mord og kriminell voldsbruk. Vi gjentar derfor kravet om forbud mot all propaganda og all organisering av fascistisk karakter. Et sånt forbud må også gjelde aktiv videreformidling av det menneskefiendtlige budskapet.

Mørklegg mørkets ideologi. Gi fascisten munnkurv.

Dagbjørn Skipnes er talsperson for Kommunistisk plattform – marxist-leninistene.

For ytterligere kommentarer: kontakt Dagbjørn Skipnes på telefon 478 06 958 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvernmelding