sommerleir 2018 web
 

Årets hovedtemaer er Kinas utvikling til imperialistmakt og militariseringa i Norden. I tillegg til hovedtemaene blir det seminarer om aktuelle faglige spørsmål.

Sommerleiren foregår sentralt på Østlandet fra torsdag 2. august til søndag 5. august. Ved siden av politikk og diskusjon blir det kultur og aktiviteter i fine omgivelser. Her får du ny kunnskap og ny energi! Du blir kjent med andre revolusjonære og progressive og får nye kamerater. 

Leirpris: 1200 kroner alt inkludert. Halv pris for skoleelever, arbeidsløse og trygda. Reiserefusjon for folk med lang reisevei.

Leiren blir arrangert av Kommunistisk plattform (KPML) og er åpen for alle progressive. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men det er selvsagt en fordel å lese seg opp litt på forhånd. Påmeldte deltakere får tilsendt forslag til studielitteratur. Noen lesetips ligger også i lenker nedenfor.

Mer om temaene:

Verksteder og fritid

Leiravgift: Kr 1200,- for alle i arbeid. Halv pris for skoleelever/studenter og trygda. Fellestransport til og fra Oslo.

For påmelding eller spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
eller ring 47806958

Ved siden av de politiske diskusjonene vil det være faglige seminarer og praktiske verksteder etter ønsker og behov.

En sommerleir er også politisk ferie: Innimellom innledninger og diskusjoner vil det sjølsagt bli muligheter for sportslig aktivitet, turer, bading eller bare å slappe av.

Denne sida blir oppdatert etter hvert som flere deler av leirprogrammet blir klart.
 
Bruk kontaktskjema eller ring 478 06 958 for mer informasjon.

Personvernmelding